Yritys

Apuwatti Oy on pitkän linjan sähkö- ja automaatioalan erityisosaaja. Yritys on palvellut suomalaisia koteja ja yrityksiä jo yli 30 vuoden ajan.  Kotikenttämme on Etelä-Pohjanmaalla, mutta liikkuvaisesta luonteestamme johtuen teemme säännöllisesti asennustöitä eri puolella Suomea.

Sähkötekniset palvelut on keskitetty Kauhajoen toimipaikkaan, jossa sijaitsee sekä keskusvalmistuksen tuotantotilat että sähköasennus- ja urakointiyksikkö.

Keskusvalmistuksessa palvelemme sopimusvalmistajana, jonka projekteihin voidaan valmistuksen lisäksi sisällyttää myös kenttäasennukset, käyttöönotto tarkastukset sekä järjestelmien huolto- ja muutostyöt. Apuwatilla on myös omat työmaa- ja työpaikkakeskussarjat, jotka valmistetaan kokonaisuudessaan yhtiön toimesta. WattiPakki-tuotteista löydät lisää täältä.

Sähköasennus- ja urakointipalvelumme käsittää sekä talonrakennus- että teollisuuskohteiden sähköistykset vaativista ja mittavista kohteista pieniin muutos- ja saneerauskohteisiin.

Toteutamme myös erilaiset huolto- ja korjaustyöt yksittäisistä tarpeista sopimushuoltoon.

Palveluumme sisältyy myös nykyaikaiset valvonta- ja hälytysjärjestelmät sekä antenni- ja ATK-verkkojen asennustyöt.

Tyytyväinen asiakas on meille kunnia asia!

Asiakaslähtöisyys, ammattitaito sekä tehokkuus ovat yrityksemme peruspilareita. Niiden pohjalta suunnittelemme ja toteutamme kaikki projektimme.

Aiemmin tekemiimme kohteisiin pääset tutustumaan referenssit-sivulla.